Zeven jaar geleden startte Leen als commercieel schrijver. Momenteel werkt ze als Bid Manager, waarbij ze zich focust op aanbestedingstrajecten. In deze blog vertelt ze over haar persoonlijke groei binnen het bedrijf en de evolutie van ChipSoft door de jaren heen.

Ontdek onze vacatures

Spanning zorgt voor uitdaging

"Ik hou me bezig met de aanbestedingstrajecten voor België en spring bij waar nodig bij andere trajecten. Zopas werkte ik bijvoorbeeld mee aan een internationaal traject. Via aanbestedingstrajecten proberen verschillende leveranciers het vragende ziekenhuis te overtuigen van hun elektronisch patiëntendossier (EPD) door verschillende vragen te beantwoorden en overzicht te geven van de beschikbare functionaliteiten. Samen met het team probeer ik de inschrijving en de offerte zo goed mogelijk op te stellen zodat we de andere deelnemende partijen overtreffen en EPD HiX bij het vragende ziekenhuis kunnen implementeren.

Het leukste aan mijn job vind ik de strakke deadlines die we moeten volgen. Dit zorgt soms voor spanning, maar het houdt de job wel steeds uitdagend. Ook het schrijven vind ik nog altijd heel fijn. Je kan met taal zoveel doen op commercieel vlak en ik hou ervan om te puzzelen met de details, die meestal ook zeer belangrijk zijn.


Groeien op verschillende vlakken

Door de jaren heen heb ik ChipSoft België van dichtbij zien groeien en ik vind dat er enorm knap werk verricht is waar we trots op mogen zijn. Zo hebben we het Belgische klantenportfolio flink uitgebreid met als laatste triomf natuurlijk ziekenhuisgroepen ZNA en GZA, zijn we verhuisd naar het mooie, moderne en ruime kantoor dicht bij het centrum van Antwerpen en hebben we ook met onze software grote stappen vooruit gezet en wordt deze nog elke dag beter.

Mijn functie is gaandeweg geëvolueerd en het meeste heb ik al doende geleerd. Ik leer bovendien nog steeds bij. Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik nieuwe kennis opdoe, zelfs na zeven jaar in dienst!

Bovendien is het Belgische team enorm gegroeid en ook nog steeds groeiende. Toen ik begon waren we ongeveer met 10 collega's en ondertussen zijn we met een 65-tal! Zelf behoor ik tot het team Marketing & Sales (M&S) van België en ook dat team is de laatste jaren flink uitgebreid. We hebben daar een hele professionaliseringsslag in gemaakt en dat is leuk om te zien.


ChipSoft-vibe: fantastische sfeer

Na 7 jaar vind ik het hier nog steeds heel fijn werken. Het contact met zowel de Belgische als Nederlandse collega's is erg leuk en ik ben fan van de ChipSoft-vibe: er wordt hard gewerkt, we geloven allemaal in het product en de kansen die er liggen, creativiteit en ondernemerschap worden gewaardeerd én er is altijd ruimte voor een lach, een grapje en een babbel. Ook binnen het M&S-team kan je bij iedereen terecht en gaan we na het werk wel eens een glaasje drinken of een hapje eten. De sfeer zit gewoon echt goed!"


Iets voor jou?

Heb jij zin om deel uit te maken van dit fantastische team en te proeven van deze ChipSoft-vibe? Bekijk dan zeker deze vacature en wie weet tot binnenkort!

Actie tekst