Blogs

Werken bij ChipSoft-magazine

​Wil jij graag de zorg verbeteren met slimme ICT? En ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving waar innovatie en persoonlijke groei centraal staat? Zoek dan niet verder! Met trots introduceren wij het vernieuwde Werken bij ChipSoft-magazine. Dit magazine biedt een exclusief kijkje achter de schermen van ons bedrijf met veel boeiende verhalen en feitjes. Je maakt zelfs kans op een mooie prijs!

Vier 'Women in Tech' aan het woord

​Werken bij ChipSoft biedt ontzettend veel kansen om jezelf op professioneel én persoonlijk vlak te ontwikkelen. Zo til je je carrière naar een hoger niveau. We zijn er trots op dat ons bedrijf ook onder vrouwen een gewilde werkplek is. Wij zijn continu op zoek naar talent: mannen en vrouwen natuurlijk. Maar omdat het vandaag internationale vrouwendag is vragen we aan vier vrouwelijke collega's waarom zij graag bij ons werken.

Een kijkje in het werk van een marketeer bij ChipSoft

​Annelien is bijna twee jaar werkzaam als onze content marketeer en komt nog steeds elke dag met een smile naar het werk. De veelzijdigheid aan taken en de vrijheid om nieuwe ideeën of voorstellen uit te werken, geven haar een boost. In haar blog vertelt ze waarom haar functie als marketeer zo boeiend is en hoe ze met onze marketingactiviteiten ons bedrijf en product in de verf zet.

Impact maken in de zorg als jobstudent binnen de IT

​Impact maken in de zorg kan op vele manieren. Cedric en Maud werken als jobstudent bij onze afdeling Research & Development. Ze werken elks aan specifieke opdrachten met betrekking tot hun studie. Zo dragen ze bij aan een efficiëntere zorg. Ze vertellen meer over hoe ze hun tijd als student bij ChipSoft ervaren en hoe het hen klaarstoomt voor de arbeidsmarkt.

Impact maken voor zorgverleners als developer in de zorg-IT

​Bassam werkt sinds enkele maanden als .NET developer in de zorg-IT. Hij vertelt hoe hij samen met zijn collega's elke dag streeft naar hetzelfde doel: het afleveren van de meest kwalitatieve software voor de zorg. Zo zijn ziekenhuizen steeds voorzien van de beste IT-oplossingen.

Werken in de zorg-IT: “Registratieprocessen vereenvoudigen”

​Als software consultant impact maken in de zorg? Karen vertelt je alles over waarom het zo een boeiende en fijne job is! Ontdek het hier!

Een job in de zorg-IT: “Uitdaging gevonden!”

Linse maakte de overstap van apotheker naar sofware consultant. Nu combineert ze haar farmaceutische achtergrond met de interessante wereld van de zorg-IT. " Ik zocht uitdaging en die heb ik zeker gevonden!"

Werken in de zorg-IT: “Een waaier aan mogelijkheden”

​Impact maken in de zorg kan op verschillende vlakken, ook op financieel vlak. Rita en Isabelle werken dagelijks aan de optimalisering van het financiële luik van elektronisch patiëntendossier HiX. In hun blog vertellen ze waarom dit zo’n boeiend onderwerp is!

“Na 7 jaar vind ik het hier nog steeds heel fijn werken”

​Leen startte 7 jaar geleden bij ChipSoft en vindt het hier nog steeds heel fijn werken. Welke zaken hiervoor zorgen? Kansen om jezelf verder te ontwikkelen, leuke en behulpzame collega’s en een fantastische sfeer!

Succesvol gestart in de zorg-IT

​Hoe ervaren onze starters de eerste maanden van hun carrière bij ChipSoft? In deze blog blikken Isabelle, Iebe en Bert terug op een succesvolle start in de zorg-IT!

Werken als cloud software developer in de zorg-IT

​Benny is gepassioneerd door zorg-IT en nog meer door onze cloud-based service Zorgplatform. "Het is fijn om te bouwen aan een product waarvan je weet dat het impact maakt in de zorg."

“Samen met klanten de kwaliteit van de zorg verbeteren”

​Als software consultant bij ChipSoft zet Lieselotte haar verpleegkundige achtergrond in om bij te dragen aan een efficiëntere zorg. “Samen met onze klanten kunnen we de kwaliteit van de zorg verbeteren."