Werken bij ChipSoft biedt ontzettend veel kansen om je persoonlijk te ontwikkelen en daarmee je carrière naar een hoger plan te trekken. We zijn er trots op dat ChipSoft ook onder vrouwen een gewilde werkplek is. Wij zijn continue op zoek naar talent. Mannen en vrouwen natuurlijk. Omdat het vandaag internationale vrouwendag is vragen we aan drie vrouwen waarom zij werken bij ChipSoft. #womenintech #werkenbijchipsoft


Annemarie, Senior Consultant, afdeling Implementatie & Support (53):

In de achttien jaar dat ik als Software Consultant bij ChipSoft werk, heb ik veel veranderingen meegemaakt, van wijzigingen in de wet- en regelgeving tot steeds uitgebreidere mogelijkheden van HiX. Daarnaast heb ik het aantal vrouwen in de zorg-ICT-branche enorm zien groeien. De consultants van ChipSoft begeleiden de medewerkers van de zorginstellingen bij de implementatie van onze software, denken mee bij nieuwe ontwikkelingen en verlenen support bij functionele en technische vragen. De eigenschappen die een consultant moet hebben? Logisch en analytisch kunnen denken, inlevingsvermogen én klantgerichtheid.  Doordat de zorg voortdurend in beweging is, vind ik het werken bij ChipSoft na al die jaren nog steeds uitdagend!


Iris, Functioneel Analist, afdeling Research & Development (31):

Ik werk inmiddels drie jaar bij ChipSoft. Het is voor mij een bewuste keuze geweest om in een technische omgeving te werken en ik heb mijn plek gevonden. Samen met mijn collega’s werk ik dagelijks aan slimme IT-oplossingen voor de zorg. Dát is wat mij drijft. Mijn werk richt zich voornamelijk op het analyseren van informatie, het in kaart brengen en uitwerken van processen, het plannen van projecten en het structureren en optimaliseren van de interne teamorganisatie waar ik mij als spin in het web bevind. Mijn toegevoegde waarde? Die zit 'm in de vertaalslag maken tussen de techneuten en eindgebruikers van onze oplossingen.


Marie Louise, Key Accountmanager, afdeling Marketing & Sales (38):

Ruim een jaar geleden maakte ik binnen ChipSoft de overstap van Software Consultant naar Key Accountmanager. Ik ga mijn vijfde ChipSoft-jaar in. In mijn rol adviseer, informeer en begeleid ik onze klanten en help ik hen hun ICT-doelstellingen en –ambities te realiseren. Proactief meedenken en professionele adviezen geven: de uitdagingen in de zorg ga ik het liefst als sparringpartner met onze klanten aan. Waar ik energie uit haal? De ‘linking pin' zijn tussen ontwikkelaars, consultants en klanten.


Meer weten over werken bij ChipSoft en onze vacatures; www.werkenbijchipsoft.nl