Met HiX heeft u alle gewenste managementinformatie onmiddellijk voorhanden, zodat u op elk moment beschikt over alle relevante gegevens omtrent prestaties en verbeterpunten binnen de organisatie.


Managementinformatie in HiX

Zorgorganisaties die werken met HiX profiteren van geïntegreerde management- en sturingsinformatietools, inzetbaar op elk niveau in de organisatie van zorgverlener tot raad van bestuur. HiX voorziet in een overzichtelijk en interactief dashboard dat prestaties en verbeterpunten onder de aandacht brengt. Vanuit het dashboard is het bovendien mogelijk rechtstreeks te navigeren naar de broninformatie en waar nodig meteen actie te ondernemen.


Rapportage

HiX biedt een veelvoud aan overzichten voor het opvragen van specifieke informatie. Bovendien kunnen zorginstellingen het aanbod van overzichten en managementrapportages zelf eenvoudig verder uitbreiden. Dankzij het gebruiksgemak van deze tools kan de organisatie hier gemakkelijk mee aan de slag.


Business intelligence

Op het gebied van data-analyse en (voorspellende) datamodellen bevat HiX eveneens geavanceerde tools. Hiermee verkrijgen instellingen een optimaal inzicht in de huidige activiteiten en de verwachte ontwikkelingen. Mede dankzij deze business intelligence-oplossing is het mogelijk om efficiënt beleid te voeren en zorgprocessen continu te monitoren en optimaliseren.


Voordelen

  • Real-time zicht op prestaties en verbeterpunten
  • Dankzij integratie alle data in HiX beschikbaar
  • Onmiddellijk toepasbare informatie
  • Heldere overzichten en interactief dashboard
  • Gebruiksvriendelijkheid


Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met communicatie@chipsoft.be.