De Ronde van ChipSoft, die net als voorgaande jaren aanhaakte bij de Dam tot Dam FietsClassic, was een enorm netwerksucces! Dat gold ook voor de Dam tot Damloop en de Damloop by Night. Tijdens het hele Dam tot Damweekend scheen de zon en gingen zorgprofessionals en medewerkers van ChipSoft een sportieve uitdaging met elkaar aan.

Na de Damloop by Night op zaterdagavond, verzamelde zondagochtend een groot ChipSoft-wielerpeloton op de Dam in Amsterdam. Daar konden zij voor het startschot, als profs gekleed in een limited edition ChipSoft-wielershirt, uitgebreid met elkaar kennismaken en netwerken in de sfeervolle tent. 
Rond 08.30 uur vertrokken de eerste deelnemers voor hun deelname aan de FietsClassic, die net zoals voorgaande jaren het Longfonds als goed doel heeft. 

Prachtige route

De routes van de Ronde van ChipSoft voerden langs prachtige dorpen en uitgestrekte weilanden, waarbij de deelnemers konden kiezen uit een ritafstand van 60, 80 of 105km. Na afloop was de VIP-tent weer het decor van vele gesprekken over fietsen en zorg.

Damloop

Een paar honderd meter verderop, bij het Centraal Station, stond een ChipSoft-team aan de start van de Dam tot Damloop, het grootste hardloopevenement van Nederland. Zij liepen 10 Engelse Mijl (16km) van Amsterdam naar Zaandam. Net als de fietsers genoten zij van een unieke tocht door de IJ-tunnel. Onderweg werden zij luid aangemoedigd door de duizenden toeschouwers langs de route.