Over vier maanden is Noord-Holland het decor van ons grootste sportieve netwerkevenement van het jaar, de Ronde van ChipSoft. Onze accountmanagers Ivo Bon, Tom van Duin, Michiel Middelbeek en Mindert van der Heide hebben hun fietsen inmiddels uit de schuur gehaald en blikken vooruit.


Ivo Bon heeft alle Rondes van ChipSoft van dichtbij meegemaakt. “Iedere keer is de sfeer heel speciaal. Dat begint al bij de start vanaf de Dam in Amsterdam. Vervolgens is het ontzettend leuk om onderweg nieuwe mensen te leren kennen. Afgelopen jaar raakte ik bijvoorbeeld in gesprek met iemand uit een van ‘mijn’ ziekenhuizen die ik nog niet kende. Daar hoop ik dit jaar eigenlijk weer op; nieuwe mensen leren kennen en mijn netwerk uitbreiden. Maar je ziet vooral dat onze relaties onderling veel met elkaar in gesprek gaan. Het is voor alle deelnemers een ideaal netwerkevenement.”


Wat maakt de Ronde van ChipSoft interessant voor onze relaties?

Michiel Middelbeek: “Zij kunnen heel laagdrempelig contacten leggen met collega’s uit andere zorginstellingen en medewerkers van ChipSoft. Daarnaast is het erg bijzonder om te ervaren hoe snel je eigenlijk vanaf De Dam midden in het schitterende Noord-Hollandse polderlandschap bent. Kortom, een prachtige ronde!” Mindert van der Heide vult aan: “Je merkt echt dat samen fietsen tot verbinding leidt. Zo plaveien we samen de weg naar betere zorg.”


Moet je the next Tom Dumoulin zijn om mee te kunnen doen?

Onze eigen Tom ‘Dumoulin’ van Duin: “Nee hoor, je hoeft niet superfit te zijn. Met een redelijke basisconditie kun je de kortste afstand normaal gesproken goed aan. Bovendien zijn er veel terrasjes onderweg waar je kunt bijpraten met bekenden en nieuwe contacten. En na afloop word je warm onthaald bij onze tent met een hapje en een drankje. Daar kun je dus weer helemaal op krachten komen.”


Meedoen?

Wilt u nog meedoen aan de Ronde van ChipSoft? Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. U kunt zich voor dit event aanmelden via uw accountmanager.

Ronde van ChipSoft 2018 Accountmanagers