Koen Van Damme (46) maakt sinds midden oktober deel uit van het team van ChipSoft. Hij gaat zich in zijn nieuwe functie als Business Development Manager focussen op het onderhouden en verder uitbouwen van de klantrelaties voor de organisatie. Met meer dan twintig jaar werkervaring in de zorg(-ict) is Van Damme de ideale persoon om het bedrijf verder op de kaart te zetten in het Belgische zorglandschap.


Voor zijn aantreden bij ChipSoft was Van Damme werkzaam bij onder andere Agfa HealthCare en Stichting tegen Kanker. Bij deze laatste was hij verantwoordelijk voor de relaties met de bedrijfswereld en stond hij mee aan de wieg van Levensloop voor Bedrijven. Bij Agfa Healthcare deed hij reeds ruime ervaring op in het domein van de Zorg-ICT en meer bepaald op het gebied van het EPD. Hij kent de uitdagingen waar de ziekenhuizen voor staan en toen hij de beslissing nam om opnieuw de Zorg-ICT sector in te gaan, heeft hij bewust voor ChipSoft gekozen. “Door zijn jarenlange ervaring en zijn uitgebreide netwerk en passie voor de zorg, beschikt Koen over inhoudelijke kennis die erg waardevol is voor onze organisatie, maar ook voor onze klanten”, zegt Hans Mulder, CEO bij ChipSoft.


Functie

Koen Van Damme gaat zich bij ChipSoft richten op het versterken en verder uitbouwen van de klantrelaties. Van Damme: “Na een verrijkende periode bij Stichting tegen Kanker, kijk ik ernaar uit om mijn ervaring in Healthcare IT ten dienste te stellen van ChipSoft. Samen met de collega’s wil ik de positie van het bedrijf stapsgewijs verder verstevigen en zo een volwaardig EPD aanbieden waar patiënten en zorgverleners, intra- en extramuraal, beter van worden.”