De Ronde van ChipSoft was ook dit jaar weer een daverend succes. Met ruim 120 zorgprofessionals en ChipSoft-medewerkers reden we in mooie weersomstandigheden over een fraai parcours door Noord-Holland. Een prima gelegenheid om voor, tijdens en na het fietsen met elkaar van gedachten te wisselen over onze gezamenlijke ambitie: samen naar betere zorg.


Dit jaar ontvingen wij onze relaties op een unieke locatie, namelijk in onze VIP-tent bij de start en finish op de Dam. Daar konden de deelnemers in hun ChipSoft-wielershirt voor en na de wielertocht met elkaar in gesprek om de verschillende zorg- en fietsstrategieën met elkaar uit te wisselen.


Teamspirit

De routes voerden langs pittoreske plaatjes en uitgestrekte weilanden, waarbij de deelnemers konden kiezen uit een ritafstand van 60, 80 of 105km. Door extra wedstrijdelementen toe te voegen, werd de Ronde van ChipSoft nóg interessanter. Deelnemers konden prijzen winnen voor hun sportieve prestatie, maar bijvoorbeeld ook voor hun social mediatalent door een ultieme teamspirit-foto’s in te sturen onder de hashtag ‘teamspirit’.


Winnaars afstanden

105 km: Niels Schram – Jeroen Bosch Ziekenhuis
85 km: David Jongsma – UMC Utrecht
60 km: Richard van Leeuwen – BovenIJ ziekenhuis


Winnaars #teamspirit-actie

René Wesselink – St. Anna Ziekenhuis
Stijn Vedder – Elkerliek ziekenhuis


Feedback 

Wij horen heel graag hoe u de Ronde van ChipSoft hebt ervaren. Heeft u suggesties voor verbeteringen of voldeed alles juist aan uw verwachtingen? Laat het ons weten via een mail naar: rondevanchipsoft@chipsoft.nl.